Coaches, experts, cursus ontwikkelaars & online ondernemers...

Laat mij je persoonlijk helpen met het lanceren en opschalen van je online cursus of coaching programma.

De 'No Pitch' Webinar Blauwdruk mentor en coaching programma is vanaf de grond af ontworpen om ondernemers te helpen de ideeën die ze in hun hoofd hebben om te zetten naar digitale producten of coachingsprogramma's en deze te verkopen.

We zullen bij deze done-with-you ervaring van 90 dagen elke stap met je samenwerken en je helpen om je idee op te schalen.

De 'No Pitch' Webinar Blauwdruk

Het is een meeslepende, gestroomlijnde done-with-you ervaring van 90 dagen waarbij mijn team en ik met je zullen samenwerken, van het verpakken van je aanbieding, het bouwen van je salesfunnel, het lanceren van je advertenties en het optimaliseren hiervan.

We zullen bij elke stap met je samenwerken en je helpen om jouw idee op te schalen. We hebben het keer op keer gezien dat ondernemers met een goed idee en de juiste instelling verder kunnen bouwen en schalen dan ze dachten.
We hebben het keer op keer gezien dat ondernemers met een goed idee en de juiste instelling verder kunnen bouwen en opschalen dan ze ooit dachten.

Dit zijn enkele verhalen...

"Door deze cursus ben ik eindelijk mijn eigen personal training begonnen. Door het interactieve traject was het makkelijk te volgen en door de opdrachten had ik aan het einde van de 90 dagen mijn eerste klanten! Ik heb geleerd hoe ik bezoekers naar een machine kan sturen die ze voor mij omzet in klanten. Daarnaast zijn al mijn vragen tijdens de wekelijkse coachingssessie beantwoord. Enorm blij dat ik besloten heb om de coaching te volgen!"
Monique
@mofitbootcamps
"Dankzij deze cursus is mijn business van de grond gekomen. Ik heb terugkerende klanten gekregen en ben constant bezig met het uitbreiden van mijn klantenbestand met de methode die ik in de 90 dagen heb aangeleerd. Het kostbaarste wat ik heb geleerd is dat je activiteiten in je business voor een groot deel kunt automatiseren en je dus tijd overhoudt voor hetgeen dat je echt leuk vindt om te doen!"
Remco
@remcothijssenfotografie
DE PERFECTE Boodschap

Onderscheiden van je concurrenten

Een van de grootste fouten die je waarschijnlijk al hebt gemaakt, is je zorgen maken over je concurrentie. Als je rondkijkt in de online wereld en andere mensen ziet doen wat je wilt, heb je het gevoel dat er geen ruimte voor je is...

Dat is precies waar dit proces om de hoek komt kijken. We gaan met je samenwerken om ruimte voor jezelf te creëren. Je moet al het lawaai wegnemen en jezelf onderscheiden van de massa.

Met onze hulp ga je een specifieke marketingboodschap produceren die dieper en effectiever in contact komt met je ideale klant dan jouw concurrenten.
750_8774-scaled.jpg
De perfecte webinar

Salesfunnels zijn TÉ complex

Een van de meest voorkomende fouten die ondernemers maken, is het marketinggedeelte van online bedrijven enorm ingewikkeld maken.

Verdwalen in de technische dingen, denkend dat je de nieuwste funnels en een alles zeggende campagne nodig hebt, BELEMMEREN je voortgang.

Een webinar is de meest winstgevende machine die je kunt gebruiken om een product, cursus, adviespakket of dienst te verkopen. Wij hebben dé blauwdruk die jij nodig hebt om alle verwarring weg te nemen en de juiste strategie aan te gebruiken!
Automatiseren en opschalen

Maandelijks 5 cijfers en meer...

In de laatste fase wordt het pas echt interessant.

We helpen je bij het optimaliseren, automatiseren en opschalen van je bedrijf. Verder dan wat je aan het begin van deze reis realiseerde. Ons doel is altijd om te behalen wat je 90 dagen geleden niet voor mogelijk hield.

In de afgelopen tijd hebben mijn team en ik talloze bedrijven geholpen om van nul naar 5-cijferige maandelijkse inkomen te gaan.

Het klinkt gek, maar het is de waarheid. Een inkomen van 5 cijfers is haalbaar. Sterker nog, als je onze methode volgt, is het waarschijnlijk veel realistischer dan dat je op dit moment denkt.
Dit is alles wat je krijgt als je jezelf vandaag aanmeld

WAT IS INBEGREPEN IN HET PROGRAMMA

Module 1 -
Het onweerstaanbare aanbod

Wat je ook verkoopt, een cursus, een programma, advies, een dienst, wat dan ook. We zorgen ervoor dat je het zo kunt verpakken dat het onweerstaanbaar is voor je publiek. We zullen ervoor zorgen dat je aanbod een absolute no-brainer wordt in de hoofden van je ideale klanten.

Module 2 -
Auto-Webinar Mastery

Voor de meeste aanbiedingen is een webinar het perfecte verkoopmiddel. Het probleem is dat de meeste beginnende mensen geen idee hebben hoe ze het moeten laten werken. Het lijkt ontmoedigend. Tot op heden hebben onze samenwerkingen duizenden euro's verdiend met webinars, dus er is geen beter team om je te helpen de kracht van webinars te benutten om jouw bedrijf te laten groeien.

Module 3 -
De Magnetische boodschap

We leren niet alleen wie ons publiek is, maar ook de belangrijkste dingen die je moet weten over hoe je met hen kunt communiceren. Hoe je ze het gevoel kunt geven dat ze gehoord worden en hoe je ze naar een plek kunt brengen waar ze willen wat je verkoopt, nog voordat je ze zelfs maar hebt verteld wat het is!

Module 4 -
Follow-up Mastery

Net als bij het adverteren zit het grootste deel van je winst in de follow-up. We zetten een een geautomatiseerd proces neer die voor en na het webinar warme leads opvolgt.

Module 5 -
Ongelimiteerde bezoekers

Inmiddels is je doelgroep geïdentificeerd, je boodschap is aantrekkelijk en je funnel is klaar, het is tijd om de sluizen te openen. Je hebt alles wat je nodig hebt om je markt te domineren met een voorspelbare strategie voor betaalde advertenties, die de levensader van je bedrijf zullen worden.

Module 6 -
Analyseren, rapporteren & optimaliseren

Alles staat op dit moment aan. Veel cijfers die de basis van elke business vormt. Hier inzicht in krijgen is noodzakelijk om te kijken waar we kunnen verbeteren om nog meer klanten te krijgen. Met onze ready-to-use rapportage methode krijg je direct inzicht waar er in de funnel kan worden geoptimaliseerd. Zo behalen we het maximale resultaat!

Laat mij persoonlijk met je werken om je online programma of coaching te lanceren en op te schalen.
COACHING PROGRAMMA BONUSSEN

90 dagen van coaching & begeleiding

Krijg 90 dagen coaching van Franck en experts achter de funnels en ads

Bonus 1: Wekelijkse coaching calls

We hebben talloze trainingen gezien die de wereld beloven maar niet waarmaken.

Hier is het ding, met de meeste cursussen als je vastloopt, kun je nergens heen! Misschien kun je een e-mail sturen naar de maker en hopen dat ze binnen een maand antwoorden, of ooit.

Dit is anders, elke week kun je online springen en laat ik je vraag LIVE beantwoorden tijdens een call.

EN NIET ALLEEN DAT…

Ik zal je funnels doornemen, je advertenties bekijken en je berichten bekritiseren. Geen vraag blijft onbeantwoord terwijl we werken om je idee om te zetten in een winstgevende bedrijf.

Bonus 2: On-demand advies

Je zult in staat zijn om als nooit tevoren door te pakken, aangezien het team van Franck elke week klaar staat om je vragen te beantwoorden en je te helpen een effectieve implementatiesnelheid te behouden. Je zult nooit meer vast komen te zitten met een technisch probleem, of het nu gaat om funnels, advertenties of video's, het team staat voor je klaar om je stapsgewijs begeleiding te geven die je nodig hebt.

Bonus 3: Done-For-You Templates

We hebben onze allerbeste webinarpresentaties, e-mailcampagnes en funnels voor je klaargezet om te downloaden en te gebruiken. Het enige wat je nog moet doen, is de lege plekken invullen. Dit is echt een oneerlijk concurrentievoordeel.
We hebben het keer op keer gezien dat ondernemers met een goed idee en de juiste instelling verder kunnen bouwen en opschalen dan ze ooit dachten.

Dit zijn enkele verhalen...

"Door deze cursus ben ik eindelijk mijn eigen personal training begonnen. Door de interactieve lessen was het makkelijk te volgen en door de opdrachten stond aan het einde van de cursus alles klaar! Ik heb geleerd hoe ik bezoekers naar een machine kan sturen die ze voor mij omzet in klanten. Daarnaast zijn al mijn vragen tijdens de wekelijkse coachingsessie beantwoord. Enorm blij dat ik besloten heb om de training te volgen!"
Monique
@mofitbootcamps
"Dankzij deze cursus is mijn fotografie business van de grond gekomen. Ik heb terugkerende klanten gekregen en ben constant bezig met het uitbreiden van mijn klantenbestand met de methode die ik in de cursus heb aangeleerd. Het kostbaarste wat ik heb geleerd is dat activiteiten in je business voor een groot deel kunt automatiseren en je dus tijd overhoudt voor hetgeen dat je echt leuk vindt om te doen!"
Remco
@remcosfotografie
€595,-

De 'No Pitch' Webinar Blauwdruk

90 dagen coaching en begeleiding
Wekelijkse coaching calls
On-demand advies
Done-for-you templates
Niet goed? Geld terug!
Wij staan 100% achter deze cursus. De cursus bevat alle handvaten en begeleiding die jij nodig hebt om een sales funnel op te zetten. Heb jij alles toegepast uit onze cursus én kun je hiermee niet van start? Dan storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Het enige dat jij moet doen is even een mailtje sturen met bewijs dat je de gehele cursus hebt doorlopen.