Koomen Media

ATTENTIE: Neem deel aan de enige Facebook Ads™️ mastermind met een 100% tevredenheid garantie

Laat ons je leren hoe je in sneltreindvaart jouw facebook ads™️ succesvol opzet & sla het moeilijkste gedeelte om op koude traffic op te schalen over!

Klikken omzetten in klanten

Doe mee aan een mastermind waarin je leert om jouw advertenties beter te laten draaien. Ontvang 6 keer per maand live coaching calls om jouw ads en funnels op te zetten of te fixen voor meer resultaat. Pure focus op hetgeen dat een online business maakt of breekt: traffic genereren en bezoekers converteren. Leer wat er nodig is om van klikken klanten te maken.
Franck Koomen

Dit krijg je als koomenx lid

KOOMENX live sessies

Enkel een cursus doet de truc niet meer. Één plek voor al je kennis, vragen, feedback van experts en gelijkgestemde brengt ondernemers zoals jij sneller en beter op weg. Daarom hebben we een programma ontwikkeld waarin je niks hoeft te weten of kunnen. Je wordt iedere maand op verschillende manieren LIVE geprikkeld om een stap vooruit te zetten met je business. Het enige wat je hoeft te doen, is meedoen.

Maandelijks LIVE bij KOOMENX

4x per maand: KOOMENX Live Q&A

Je zult in staat zijn om als nooit tevoren door te pakken, aangezien Franck en het team elke week klaar staat om je vragen te beantwoorden en je te helpen een effectieve implementatiesnelheid te behouden. Je zult nooit meer vast komen te zitten met een technisch probleem, of het nu gaat om funnels, advertenties of video's, het team staat voor je klaar om je stapsgewijs begeleiding te geven die je nodig hebt.

Adverteren

1x per maand: KOOMENX Facebook Ads ROAS(T)

Elke maand is het mogelijk om jouw Facebook advertenties op te sturen voor onze ROAST. In deze sessie gaan wij advertenties analyseren en adviseren wij waar je dingen moet veranderen om een zo'n hoog mogelijke ROAS (return on ad-spend) te halen. Als je alle adviezen en tips hebt uitgevoerd, willen wij natuurlijk graag horen wat de resultaten zijn!

Facebook Ads Mastery

1x per maand: KOOMENX Website review

Wil je advies voor het verbeteren van je funnel of website van een expert? Wil je leren hoe je iets beter kunt formuleren, zodat je meer aanmeldingen krijgt op jouw e-maillijst? Of liever gewoon even sparren om direct in de juiste richting te starten. Dat kan! In de maandelijkse website review bekijken we jouw website en funnel op het gebied van uitstraling en vooral copywriting. Zo zorgen we ervoor dat jouw funnel gaat converteren!

Uitdagende challenges

In de LIVE sessies zullen wij regelmatig ook een challenge organiseren. Ga met ons en de andere leden de uitdaging aan om enorme sprongen met je business. Denk aan challenges om een nieuw product te lanceren, je mailinglijst te verdubbelen, de conversie van je landingspagina te verhogen of de beste black friday deal van het land te lanceren. Spelenderwijs groeien!

Webinar Masterclass

Inclusief opnames

Sessie gemist? Geen probleem! Elke sessie wordt opgenomen en achteraf gedeeld in de community. Zo kan je elke sessie bekijken als je deze hebt gemist. Zo kunnen we jouw ingestuurde vraag behandelen en ben je er altijd zeker van dat je het antwoord op je vraag te weten komt.

Overtuigd? Meld je aan!

KOOMENX Community

Vragen stellen, kennis delen, successen vieren en geïnspireerd raken. Dat is wat we met de KOOMENX community willen bereiken. Je kunt hier terecht om on-demand feedback van ons team en andere ondernemers te krijgen, zodat je nooit meer technisch vast zit of twijfelt welke richting je op moet.

Heb je een idee, maar wil je dit eerst met andere ondernemers doornemen? Gooi het in de groep! Wij staan hier altijd voor je klaar.

Feedback vragen

Stel je vragen en krijg feedback op je advertenties & funnel.

Kennis delen

Leer van andere ondernemers wat voor hen het beste werkt.

Successen delen

Advies toegepast? Deel je successen met ons!

Netwerken

Breid je netwerk uit met ondernemers.

Samenwerkingen

Vind ondernemers om mee samen te werken.

Meetings

Ontmoet ondernemers in je regio, branche en/of niveau.

Overtuigd? Meld je aan!

KOOMENX Academy

Krijg direct toegang tot al onze online marketing crash courses (t.w.v. 997 euro) in de Koomen Academy. Aan de hand van praktische video's leer jij de drie basisfundamenten van elke business: traffic genereren, sales en productontwikkeling.

Wij houden onze trainingen altijd actueel met de nieuwste trends en voegen ook regelmatig nieuwe trainingen toe. Via de ledensite en onze app kun je onze trainingen altijd en overal bekijken.

Klaar om te groeien? Meld je direct aan!

Jaarabonnement
€299,-
Je bespaart 20%
48x Live KOOMENX sessie - t.w.v €4.560,-
12x Live KOOMENX Facebook ads ROAS(T) - t.w.v €2.997,-
12x Live KOOMENX Website reviews - t.w.v €1.997,-
Alle KOOMENX Crash Courses - t.w.v. €997,-
Toegang KOOMENX Community
Totale waarde: €10.551,-
Maandabonnement
€29,95
Maandelijks opzegbaar
48x Live KOOMENX sessie - t.w.v €4.560,-
12x Live KOOMENX Facebook ads ROAS(T) - t.w.v €2.997,-
12x Live KOOMENX Website reviews - t.w.v €1.997,-
Alle KOOMENX Crash Courses - t.w.v. €997,-
Toegang KOOMENX Community
Totale waarde: €10.551,-

Niet tevreden? Laat het binnen 14 dagen weten en dan krijg je de investering terug. 😉