Koomen Media
Het startpunt naar een winstgevende advertentiestrategie...

Persoonlijke on-demand hulp en begeleiding bij het ontwikkelen, lanceren en optimaliseren van je facebook advertenties

In een wereld geobsedeerd door volgers, likes en comments, focussen wij ons op het belangrijkste leads en klanten. De Facebook Ads Mastery cursus is vanuit hands-on ervaring ontworpen om ondernemers uit elke branche te helpen om hun business online te adverteren.

Tijdens deze cursus zal je leren hoe je advertenties moet ontwikkelen, lanceren en optimaliseren.
Facebook Ads Mastery
Facebook Ads Mastery

Facebook Ads Mastery

8 modules Facebook ads
On-demand advies
Done-for-you templates
Webinar masterclass
Facebook ads swipe files
DE PERFECTE Boodschap

Onderscheiden van je concurrenten

Een van de grootste fouten die je waarschijnlijk al hebt gemaakt, is je zorgen maken over je concurrentie. Als je rondkijkt in de online wereld en andere mensen ziet doen wat jij wilt doen, heb je het gevoel dat er geen ruimte voor je is...

Dat is precies waar dit proces om de hoek komt kijken. Met onze hulp ga je een specifieke marketingboodschap produceren die dieper en effectiever in contact komt met je ideale klant dan jouw concurrenten.
Coaching Calls
De perfecte Advertentie

Adverteren is TÉ complex

Een van de meest voorkomende fouten die ondernemers maken, is het marketinggedeelte van bedrijven enorm ingewikkeld maken.

Verdwalen in de technische dingen, denkend dat je de meest ingewikkelde sales funnel nodig hebt met honderden pagina's belemmeren je voortgang.

Adverteren op Facebook en Instagram kan met elke onderneming. Het is alleen noodzakelijk de juiste doelstellingen te bepalen en hier een passende strategie bij te kiezen, voordat je de eerste campagne online zet. Wij helpen je met het formuleren van realistische doelstellingen en stippelen samen met jou een passende strategie uit.
Automatiseren en opschalen

Maandelijks opschalen...

In de laatste fase wordt het pas echt interessant.

We helpen je bij het analyseren, rapporteren en optimaliseren van je advertenties. Ons doel is altijd om te behalen wat je niet voor mogelijk hield.

Een mooi resultaat behalen met jouw business, als je onze methode volgt, is waarschijnlijk veel realistischer dan dat je op dit moment denkt.
Dit is alles wat je krijgt als je jezelf vandaag aanmeld

WAT IS INBEGREPEN IN HET PROGRAMMA

Facebook Ads Mastery

Module 1 - Voorbereiden voor succes

Om te beginnen hebben we een solide basis gelegd. Ik laat je zien hoe je alles instelt, inclusief Business Manager-accounts, Facebook Pixel, Facebook Ads Policy, etc. Ik neem je stap voor stap mee door de technische aspecten en laat precies zien waar je op moet klikken, zodat alles goed staat.

Facebook Ads Mastery

Module 2 - Facebook ads strategie

Het gebruik van de juiste Facebook-advertentiestrategie is cruciaal. In deze module beschrijf ik een aantal strategieën die consequent geweldige resultaten opleveren voor ons en onze klanten. Ik laat je precies zien hoe ze werken en welke strategie het beste past bij jouw bedrijf en de branche waarin je actief bent.

Facebook Ads Mastery

Module 3 - Facebook ads campagnes

Facebook-advertentiecampagnes zijn opgesplitst in 3 delen. In deze module behandel ik het hoogste niveau (het campagneniveau) in detail. Ik laat zien hoe je de beste campagnedoelstellingen kiest, profiteert van campagnebudgetoptimalisatie, het juiste aankooptype voor je campagnes gebruikt en nog veel meer.

Facebook Ads Mastery

Module 4 - Ad set targeting

Het specifiek richten op jouw ideale klanten is een van de dingen die Facebook-advertenties tot een van de beste marketingplatforms ooit maakt. Ik behandel het hier allemaal, inclusief het creëren van geweldige aangepaste doelgroepen, vergelijkbare doelgroepen en nog zoveel meer.

Facebook Ads Mastery

Module 5 - Ad set delivery

De meeste Facebook-adverteerders denken dat de advertentieset draait om targeting. Maar bezorging kan net zo belangrijk zijn om uiteindelijk te sturen op de juiste cijfers. In deze module laat ik je zien hoe je het meeste uit de bezorgopties van Facebook kunt halen, waaronder het selecteren van de juiste plaatsingsopties, conversievensters, optimalisatie voor advertentieweergave en meer.

Facebook Ads Mastery

Module 6 - Facebook Ads

Module 6 behandelt het allerbelangrijkste, namelijk de: Facebook-advertentie. Ik laat je zien hoe je advertenties met hoge conversies maakt en wat de basiselementen van deze winnende advertenties zijn. Daarnaast doorloop ik elk deel van een Facebook-advertentie, zodat je precies weet wat je moet gebruiken voor koppen, beeldmateriaal, teksten, etc.

Facebook Ads Mastery

Module 7 - Sales funnels & Retargeting

In deze module zetten we het allemaal samen. We combineren de beste campagne-instellingen met lasergerichte targeting, ideale bezorgopties en advertentiemateriaal met hoge conversies. Ik laat je ook zien hoe je jouw sales funnel kunt afstemmen op jouw branche en hoe e-mailmarketing je hier bij kunt helpen.

Facebook Ads Mastery

Module 8 - Analyseren, optimaliseren en opschalen

Als Facebook Ads-bureau besteden we meer tijd aan het analyseren, optimaliseren en opschalen van campagnes dan aan het maken ervan. Het verbeteren van campagnes op basis van de data kan de effectiviteit ervan verdrievoudigen (of zelfs meer). Het is de sleutel tot het genereren van uitstekende resultaten en ik laat je exact ons proces zien in deze module.

FACEBOOK ADS MASTERY BONUSSEN

Bonus 1: On-Demand Advies

Je zult in staat zijn om als nooit tevoren door te pakken, aangezien het team elke week klaar staat om je vragen te beantwoorden en je te helpen een effectieve implementatiesnelheid te behouden. Je zult nooit meer vast komen te zitten met een technisch probleem, of het nu gaat om funnels, advertenties of video's, het team staat voor je klaar om je stapsgewijs begeleiding te geven die je nodig hebt.

Bonus 2: Webinar Masterclass

Een masterclass waarin je leert hoe je een webinar maakt, hoe je dit technisch klaar zet en je de basiselementen leert waar een hoog converterende webinar uit bestaat. We nemen je stap voor stap mee in het proces. Van het registeren bij de webinar software tot het live zetten van je webinar. In deze masterclass leer je alles!
Webinar Masterclass
Adverteren

Bonus 3: Facebook Ads Swipe Files

We hebben onze allerbeste advertentieteksten voor je klaargezet om te downloaden en te gebruiken. Het enige wat je nog moet doen, is de lege plekken invullen. Dit is echt een oneerlijk concurrentievoordeel.
Facebook Ads Mastery
€1.497,-
€997,-

Facebook Ads Mastery

8 modules Facebook ads
On-demand advies
Done-for-you templates
Webinar masterclass
Facebook ads swipe files
Niet goed? Geld terug!
Wij staan 100% achter deze cursus. De cursus bevat alle informatie die jij nodig hebt om advertenties te maken, lanceren en optimaliseren. Heb jij alles toegepast uit onze cursus én kun je hiermee niet van start? Dan storten wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening. Het enige dat jij moet doen is even een mailtje sturen met bewijs dat je de gehele cursus hebt doorlopen en alles hebt toegepast.