Facebook & Instagram adverteren uitbesteden?

Laat onze marketeers leads en klanten voor je genereren!
Opvallen in de tijdlijn van je klant
Adverteren op Facebook is een constant proces van creëren, analyseren en optimaliseren. Een krachtig wapen als je de cijfers juist interpreteert. Met specifieke (re)targeting halen we het maximale uit je marketingbudget.

Adverteren op Facebook kan overweldigend zijn. Zeker wanneer dit nieuw voor je is. Het is daarom mogelijk om je advertenties door ons te laten beheren. Onze marketeers zijn dagelijks voor je aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw advertenties optimaal presteren!
Adverteren
Adverteren voor een voorspelbare cashflow
Het primaire marketingplatform dat we gebruiken is Facebook en Instagram. Waar mogelijk gaan we verder dan alleen advertentiecampagnes en bouwen we uitgebreide lead- en salesfunnels die consistent fantastische resultaten opleveren.

Elke business kan profiteren van Facebook en Instagram advertenties. Het is een machine waarmee je leads en klanten krijgt door deze optimaal in te stellen. Koomen Media helpt je hier graag bij om het maximale uit je advertenties te halen.
Wat kan je allemaal verwachten?
Feedback sessie

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal zorgt dat jouw potentiële klant stopt!

Copywriting

Overtuigende teksten resulteren in meer bezoekers.

Analyses

Op basis van analyses sturen wij bij waar nodig.

Splittesten

Testen resulteert in maximaal resultaat.

Module Business Design

Strategieontwikkeling

Samen ontwikkelen we de juiste strategie voor succes.

Mailfunnel Bootcamp

Pro-actief advies

Is het tijd om op te schalen? Dan zeggen wij dat direct!

Masterclass Automatisering

Optimalisatie

De advertenties worden dagelijks geoptimaliseerd.

Wekelijkse rapporten

Transparantie over de cijfers en behaalde resultaten.

Facebook Pixel

Persoonlijk contact

Jouw eigen marketeer die dagelijks voor je klaar staat.

Dit is wat klanten over ons zeggen
Het stappenplan
Strategiesessie

Tijdens dit vrijblijvend gesprek leren wij jou en je onderneming kennen. Hierin wordt duidelijk wat jouw groeiambities zijn en kijken we of er een geschikte match is. Je ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel op basis van jouw wensen.

Strategiebepaling

Jouw 'eigen' marketeer verdiept zich op basis van de strategiesessie in jouw business en doelgroep. Aansluitend wordt een strategisch plan opgesteld die de basis van de online strategie vormt.

Creëren, analyseren & optimaliseren

Wanneer de fundering is gelegd en de processen staan, is het tijd om het strategisch plan uit te voeren. Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Rapporteren

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Boek vrijblijvend een strategiesessie!
Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!
Franck Koomen