Toe aan een consistente klantenstroom? Laat ons dit voor jou regelen! šŸš€

Services

Adverteren

Wil je online winnen met je business? Dan zijn advertenties onmisbaar. Besteed het dagelijkse analyseren en optimaliseren uit aan onze marketing experts.

Funnels

Klaar voor meer klanten? Dan kan een e-mail funnel hierbij helpen! Een funnel zorgt ervoor dat een bezoeker door de sales journey wordt geleid. Benieuwd hoe jij dit in kunt zetten?

webdesign koomenmedia

Montage services

Een sterke thuisbasis is het begin voor elke succesvolle onderneming. Koomen Media helpt je bij het maken van je website, webshop of eLearning platform.

Strategie sessie

Strategiesessies

Benieuwd hoe jouw business online kan winnen? In dit gratis strategiegesprek bepalen we de juiste richting en leggen we de basis voor jouw online strategie. Plan hem direct in!

Funnel makeovers

Een sterke thuisbasis is het begin voor elke succesvolle onderneming. Koomen Media helpt je bij het maken van je website, webshop of eLearning platform.

Content Creatie

De kwaliteit van jouw content bepaalt de kracht van je bericht. Wij helpen je bij het ontwikkelen van content voor het juiste platform om jouw ideale doelgroep te bereiken.

Content creative

De kwaliteit van jouw content bepaalt de kracht van je bericht. Wil je echter niet dagelijks uren op social media besteden? Gooi het dan over de schutting en dan zorgen wij dat alles online komt.

Gratis online training

Leer ons 5-stappen verkoopsysteem

In een wereld geobsedeerd door volgers, likes en comments, focussen wij ons op het belangrijkste - omzet.

Onze werkwijze

Vrijblijvende strategiesessie

Tijdens dit vrijblijvend gesprek leren wij jou en je onderneming kennen. Hierin wordt duidelijk wat jouw groeiambities zijn en kijken we of er een geschikte match is. Je ontvangt van ons een op maat gemaakt voorstel op basis van jouw wensen.

Strategiebepaling

Jouw 'eigen' marketeer verdiept zich tijdens de strategiesessie in jouw business en doelgroep. Aansluitend wordt een strategisch plan opgesteld die de basis van de online strategie vormt.

Uitvoering

Wanneer de fundering is gelegd en de processen staan, is het tijd om het ontwikkelplan uit te voeren. ā€‹Dagelijks optimaliseren wij je advertenties om een maximaal resultaat te behalen.

Rapportage

Wekelijks ontvang jij een rapportage waarin we overzichtelijk de behaalde resultaten presenteren. Maandelijks gaan we met je in gesprek om de ROI te bespreken en een verdere strategie te bepalen. Wij denken altijd met je mee!

Samenwerkingen

Partners

Kopje koffie? ā˜•

Het opzetten en monitoren van je social advertenties kost tijd. Geef het uit handen. Dan kun jij je concentreren op waar jij goed in bent. Dat doen wij ook!
Franck Koomen