Wil je van bezoekers klanten maken?

Maak dan gebruik van een funnel!
Wat is een funnel?
Slechts een klein deel van jouw websitebezoekers is bereid om direct een aankoop te doen. Door te adverteren kun je in korte tijd veel bezoekers trekken, maar van bezoekers alleen blijft een business niet draaien. Je wilt namelijk dat een bezoeker daadwerkelijk overgaat tot een aankoop. Hiervoor moet je de buying journey van je bezoeker optimaliseren en daarbij kan een funnel helpen.

Een e-mail funnel trekt de bezoeker als het ware door het aankoopproces heen. Door de juiste content op het juiste moment aan te bieden kunnen ze jouw uiteindelijke aanbod niet weerstaan. En dat natuurlijk allemaal geautomatiseerd zodat je niet de hele dag aan je mailbox vastgeplakt zit.
Funnels
E-mailmarketing
Een funnel levert je het volgende op:
Wij nemen het volgende uit handen
Mailfunnel scrhijven

Schrijven

Mails vormen de basis van elke funnel en elke mail is gericht op een specifiek deel van de customer journey. Door de juiste mails op het juiste moment te sturen trek je de klant moeiteloos door het aankoopproces heen. Hierbij wil je de perfecte combinatie tussen waarde leveren en sales.

Mailfunnel bouwen

Inbouwen

Mails met de hand versturen is niet schaalbaar. Je wilt namelijk dat klanten mails op het juiste moment en in de juiste volgorde ontvangen. Daarom bouwen wij een geautomatiseerde mailfunnel, zodat de klant waarde van jou ontvangt op het juiste moment en jij hier geen omkijken naar hebt.

Lead generatie

Genereren van leads

Een funnel zonder potentiële klanten doet niets voor je business. Door online te adverteren zorgen wij ervoor dat er potentiële klanten in jouw mailfunnel komen. De combinatie tussen adverteren en e-mailmarketing is tegenwoordig de basis van elke business.

Klaar om bezoekers te transformeren tot klanten?
Vraag vrijblijvend een intakegesprek aan waarin wij de kansen voor je business bespreken.
Op maat gemaakt
Verschillende mogelijkheden
Gratis strategiegesprek